Kdo smo

Jožica Kolar – direktorica in ustanoviteljica  zavoda MONTESSORI SVET , vodja  hiše otrok MONTESORI SVET. Je strokovni vodja, vodi skupin otrok od 1-3 in 3-6 let. Vodi popoldanski Program za otroke in starše, program za osnovnošolce in izobraževanja za starše. Registrirana  v razvid na Ministrstvu za izobraževanje – varuh predšolskih otrok

Je dipl.dt in pedagoginja Montessori 1-3 in 3-6 let. Izobraževala se je pod okriljem Montessori Inštituta v Ljubljani s sodelovanjem ameriškega inštituta SETON Montessori Institute ZDA –MECA. Po končani diplomi je bila zaposlena na Montessori Inštitutu, Hiša otrok Dravlje v Ljubljani. V septembru 2016 bo  udeleženka izobraževanja za naziv Montessori učitelj za starost 6-12 let. Ima več kot 9 let pedagoškega dela.

Nina Leskovšek, profesor angleškega jezika, zaključuje študij za pedagoga montessori 3-6 let na Montessori Inštitutu, vzg. v skupini 3-6 let, vodi popoldanski program za otroke in starše 3-6 let. Registrirana na Ministrstvu za izobraževanje- varuh predšolskih otrok.

Sara Kač, dipl.vzgojiteljica,  zaključuje študij za pedagoga montessori 3-6 let na Montessori Inštitutu, vzg. v skupini 1-3 let, vodi popoldanski program za otroke in strarše 1-3 let.